Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Marcelo

Sidor: [1] 2
1
Behandlingar / SV: Vertisan
« skrivet: 15 maj, 2018, 15:32:27 »
Tack Yvone! Ar Vertisan med recept med? Koper Betaserc utomlands fast fick inte med mig denna gang...ar kvar i Sverige en manad till och har haft tryck o ljud i orat sedan 3 dar tillbaks....bethatistinet ar det enda som hjalper :(

2
Behandlingar / SV: Vertisan
« skrivet: 14 maj, 2018, 11:53:07 »
Hej!!

Har en fraga ang Vertisan/Betaserc. Jag bor utomlands sedan flera ar tillbaks ar just nu hemma i Sverige pa besok och behover kopa nagot som hjalper att lk dra min tinnitus och tryck i orat ,  anligtvis tar jag bethatistin men vet att man maste ba recept pa det for att kopa pa apotek. Vad kan jag kopa som hjalper och som i te kraver recept ifran lakare??? Hur skall jag ga till vaga?

Mvh

Marcelo

3
Övrigt / SV: Undran
« skrivet: 09 juni, 2015, 01:39:37 »
Har ni inget Facebook konto, hade varit enklare för att tex prata live , publicera etc?

Själv har jag öppnat upp ett facebook konto med folk där jag bor...effektivt....och nästan live alltid...

Mvh

Marcelo

4
Yrsel/Menière / Atlas Adjustments Alleviate Meniere’s Disease
« skrivet: 03 juni, 2015, 04:23:26 »
Hej allesammans!

Undrar om någon redan via en duktig och rekomenderad Kiropraktiker varit och undersökt sin Atlas? Läs länken och berätta vad ni tycker och vet om det.

http://hearinglosshelp.com/blog/atlas-adjustments-alleviate-menieres-disease/

Mvh

marcelo

5
Övrigt / Collagen II
« skrivet: 02 juni, 2015, 16:15:10 »
Hej!

Undrar om det ar nagon som hort eller gatt igrnom en Collagen behandling i samband med Meniere? Laste om det idag och att det finns viss samband med vavnader i orat och brist pa anti-collagen i kroppen som enligt studier paverkar Meniere sjukdomen.

Mvh
Marcelo

6
Yrsel/Menière / Mutebutton?
« skrivet: 13 maj, 2015, 00:23:49 »
Hej allesammans!

Fick läsa om MuteButton som enligt skriften har hjälpt oerhört många speciellt med Tinnitus men även oss med Meniere som även vi lider utav Tinnitus

http://www.mutebutton.ie/

Finns det någon som provat eller vet mer om denna variant?

Tack

Marcelo

7
Behandlingar / SV: Orthokine
« skrivet: 13 maj, 2015, 00:21:23 »
Jädrans glad man blir över att få läsa om något bra och som fått dig och alla i din omgivning att både se och höra bättre!!!!

Nu när behandlingen är klar..kan du inte hålla oss uppdaterade den kommande tiden och se hur kroppen fortsätter må bra??

Glada hälsningar

Marcelo

8
Hörsel / SV: Jättekontigt hörselprov
« skrivet: 01 maj, 2015, 03:02:42 »
Hej Staffan!

Jag bor utomlands i nuläget så  minus karensdag och sådant är en lyx man får anpassa sig utan med här där jag bor :( (bor i Uruguay, Sydamerika) , man saknar verkligen den goda välfärden och den humana solidariteten som finns i Sverige....har även bott i Spanien vilket också är besvärligt när det gäller sjukvård och försäkringar...

Jag tar Aceprax som är ungefär som Xanax (som används i USA) som är mot panik-ångest och även lugnande.....det enda som hjälper när man mår dåligt eller är nära ett vertigo anfall.

Tack för ditt snabba svar med de goda tipsen!

marcelo

 

9
Hörsel / SV: Jättekontigt hörselprov
« skrivet: 29 april, 2015, 02:26:23 »
Hej Staffan och alla andra!

Jag känner igen det du beskrev med sjukskrivningen, psykiatrin, medeciner etc.....jag sjalv brottas med att försöka hålla ut en vecka på jubb utan att sjukskriva mig...vilket ibland är näst intill omöjligt ibland. Inte nog med det så har man andra besvär, som yrsel, man skall kunna vara pappa och man och så hela tiden berätta, beskriva och tjafsa om hur det är att må som man gör....ibland tror folk inte på en.....känns hopplöst ibland....man blir näst intill gråtfärdig ibland....helt enkelt bedrövligt att leva med detta besvär :(

Jag tar Bethatistin(ungefär som Betserc) och så mot depression..som psyk har gett mig...vilket som hjälper även mot yrslar och ångest.....

Sköt om er!

Marcelo

10
Yrsel/Menière / SV: Latanoprost studien vs. Forelasning
« skrivet: 09 april, 2015, 23:14:32 »
Hej Yvonne!

Bor i Uruguay(sydamerika) sen en tid tillbaks fast ar en gammal Malmo-bo sen fodsel ;)
Trakigt och hora att personen ar inne i en dalig period, ja sjalv hade en for inte sa lange sedan, kom pa att dem kommer med stressen pa jobbet for det mesta :(  , lakarna sager att ja behover byta jobb, inte sa enkelt alltid speciellt inte nar man har snart 10 ar pa nacken som man helt enkelt inte vill ge bort sa dar bara.....men man kanske skall borja tanka mer pa halsan an pa karriaren ett tag

Tack for ditt snabba svar och hoppas att vi snart far hora mer ifran Latanoprost studien!!

Marcelo

11
Yrsel/Menière / Latanoprost studien vs. Forelasning
« skrivet: 09 april, 2015, 21:51:29 »
Hej Yvonne!

Jag laste ovan att en forelasning om Latanprost studien skulle va fardig till hoste  2015,
Eftersom jag sjalv inte narvara och bor utomlands och inte fann nagot om den under Synophoras hemsida skulle du inte kunna va snall och beratta lite kort om vad som sades och vad vi kan forvanta oss utav studien Helge forelaste om?

Mvh

Marcelo

12
Behandlingar / SV: Orthokine
« skrivet: 28 mars, 2015, 02:30:37 »
Hej allihopa!

Vi borde ta den behandlingen med en nypa salt - det finns inga studier eller refernser på att den botar MENIERE utan den har hjälpt till hos människor med MENIERE som tex. Dana White(UFC hjälte) som betalade drugy 12000 dollar för behandlingen och som själv lider eller led enligt honom nu av MENIERE.

Man renar helt enkelt blodet verkar det som i behandlingen, men jag förstår inte riktigt hur det skulle hjälpa oss som har ett örat och dess funktion ur funktion??!!

Marcelo

13
Forskning / SV: Föreläsning
« skrivet: 28 mars, 2015, 02:23:45 »
Hej Yvonne!

Vad glad jag blir! Jag var själv inte på föreläsningen eftersom jag bor utomlands men följer nogrannt vad som händer där hemma. Håll oss uppdaterade!

Tack

Mvh
Marcelo

14
Övrigt / SV: Anti tinnitus patches - akloma??
« skrivet: 07 november, 2014, 16:19:54 »
Haha, ja du ett sadant nobelpris lar droja et tag har jag en kansla utav...tack for att du haller oss informerade!!

Ha e god helg!

Marcelo

15
Övrigt / Anti tinnitus patches - akloma??
« skrivet: 07 november, 2014, 03:33:19 »
Gott folk! Igar fick jag reda pa denna produkt dom lanseras idag pa en blogg med manniskor som har meniere. Verkar som om Akloma finns i Sverige och har ett gott rykte. Ar det nagon som sett, last eller hort om dessa s.k plaster?? Ar det mirakel eller ren fars?

http://www.akloma.com/antinitus.phpMvh

marcelo


Sidor: [1] 2