Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Sanna

Sidor: [1]
1
Övrigt / SV: Återfall
« skrivet: 24 januari, 2015, 22:28:05 »
Hej
När jag fick Meniere blev jag rekommenderad att äta saltfattig kost och jag undrar om det är samma rekommendationer nu för er som fått sjukdomen.
Det vore intressant att veta hur ni gör som haft sjukdomen länge? Äter ni fortfarande saltfattig kost?
Sanna

2
Övrigt / SV: Återfall
« skrivet: 19 januari, 2015, 12:16:38 »
Hej Yvonne
Tack för svaret. Jag har tagit Lasix till för ca 6-7 år sedan då min läkare tyckte att jag kunde sluta eftersom jag varit "frisk" så pass länge.
Läste lite om Kristallsjukan och eftersom jag också är illamående så det stämmer nog att det kan vara det. Får se hur jag gör, kanske avvaktar lite och hoppas att det går över.
Jag har funderat på om jag kan ta åksjuketabletter/tuggummi när jag har yrsel och om det i så fall hjälper. Har köpt men inte vågat testa. Jag vet att man tar sådant i förebyggande syfte men tänkte ändå i fall att :-\
Kram

3
Övrigt / Återfall
« skrivet: 18 januari, 2015, 13:02:04 »
Hej Yvonne och alla andra
För 18 år sedan fick jag min första kontakt med Meniere och har varit skapligt fri från den under de senaste 10 åren. Visst jag har tinnitus och nedsatt hörsel som jag har lärt mig leva med.
Men för ca 6 månader sedan började jag må illa och fick yrsel till och från som varar ca 14 dagar, sen mår jag bra några veckor sen kommer en ny 14 dagars period.
Ofta blir jag yr när jag lägger mig att sova på kvällen, tycker att det är förändringen i lägen upprätt/liggande som påverkar.
Vet du hur vanligt det är att sjukdomen kommer tillbaka efter så lång tid, dock är den mildare men tyvärr inte så rolig att ha som sällskap.
Hälsar Sanna

Sidor: [1]