Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - semlan2

Sidor: [1]
1
Övrigt / Hej har jag Meniere tror ni?
« skrivet: 25 februari, 2016, 18:42:58 »
Vad tror ni jag får yrselanfall typ varannan månad med hörselnedsättning på ena örat och efter yrselanfallet då jag inte kan stå upp knappt ens sitta i en stol tror man ska tuppa av så återkommer hörseln efter en stund med ett brusande ljud som upphälld sockerdricka. Oftare får jag bara hörselnedsättningen med följande brus alltså utan yrselanfall, det kan ske en gång i veckan kanske ibland flera dar i rad. Alla gånger dock föregås det av en luddig känsla och föraning som är svår att beskriva, huvet känns som sitta i ett skruvstäd typ, fast luddigt. Jag har läst att för att va Meniere ska anfallen va långa, timmar långa kanske dagar men det här pågår bara ca tio minuter för mig, kan det ändå va början till Meniere?
Har sökt för det men doktorn tror jag kanske kan ha Meniere light men är osäker, jag skulle återkomma om det blir värre, vilket det inte blir det håller på som det håller på, högst oregelbundet. Hade perfekt hörsel på provet dock.

En sak till, alla dar jag tagit en Bamyl (acetylsalicylsyra) innan jag börjar jobbet så har det inte hänt nåt, dock vet jag inte än om det bara är slump, använt ett paket drygt bara. Kan det ligga nåt i det eller bara slump eller placeboeffekt? Dessutom händer det bara dagtid aldrig när jag jobbar natt vilket sker ibland, kanske också bara slump. Jag har varit inne på aluminium då jag under ett par års tid tagit fyra vaccinsprutor med adjuvansen aluminium i, alltså misstänkte nån sorts typ narkolepsi men svag sådan eller nåt annat liknande tänker att pumpa in aluminium i blodet så där kan inte vara bra för hjärnan. Jag har prövat äta järntillskott, magnesium å lite annat utan skillnad, dock verkar Bamyl funka kanske.

Sidor: [1]