Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - birgitta63

Sidor: [1]
1
Mediciner / SV: Mediciner
« skrivet: 07 januari, 2015, 10:10:28 »
Hej Ylva och tack för ditt svar. Ja jag får försöka ta till vara på de bra dagarna, som jag faktiskt har. Jag är sjuk i genomsnitt var tredje dag. Har ökat min dos av Betaserc och Alverte samt att jag hela tiden har ätit vätskedrivande Esidrex. Har även plaströr sedan ett år tillbaka och jag fick för ett år sedan två behandlingar med cortison injekt i örat. Den gången hjälpte det men i höstas hade det ingen effekt alls. Jag har hela tiden tinnitus och nedsatt hörsel. Det kan jag leva med men yrselattackerna är inget jag kan vänja mig vid. Otroligt pinsamt när det händer på mitt jobb, vilket det gjort ett antal gånger. Anfallen är dock inte så kraftiga eller långvariga nu med alla mediciner men ändå invalidiserande. Har funderingar på antidepressiva mediciner. Mellan anfallen kan jag på tredje dagen nästan glömma allt medan jag i övrigt är deppig. Sjukdomen har förändrat mig som person och jag är inte längre den glada personen jag varit. Skönt att få skriva av mig på en sida där alla vet vad jag pratar om.  :)

2
Mediciner / SV: Mediciner
« skrivet: 10 december, 2014, 15:37:54 »
Hej! Jag är helt ny här. Har haft meniére i två år men besvären har varit näst intill olidliga denna hösten. Jag äter vätskedrivande, Alverte och Betaserc. Började med 1x2 för en månad sen som jag nu har ökat till 2x3 (Betaserc) men får antagligen trappa upp mer. Jag har nedsatt hörsel och tinnitus. Pendlar mycket mellan dåliga och bra dagar. Finns det något ljus i tunneln? Jag har personlighets förändrats, är inte lika glad längre och gråter mycket.

Sidor: [1]