Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - August

Sidor: [1]
1
Övrigt / Diagnos?
« skrivet: 05 september, 2015, 16:44:03 »
Hej! Är ny på detta forum och hoppas på goda råd.
Jag drabbades i våras av ett kraftigt yrselanfall efter några dagar med kraftig tinnitus och lätt illamående. Jag kom ganska snabbt till en öron/näsa/hals-specialist och efter ett hörseltest fick jag beskedet att det troligen var Menière. Jag påbörjade en månadslång behandling med vätskedrivande, saltfattigt kost och SPC-flakes, och under tiden hade jag yrselattacker varannan eller var tredje dag, som varade i 6-8 timmar. Av en kollega blev jag rekommenderad en specialist på Menière i Stockholm och kontaktade denne som skrev ut Betaserc och senare också rekommenderade att jag provade en MeniQ. Jag har även fortsatt med vätskedrivande och SPC-flakesen.
Tyvärr så har varken attackerna, tinnitusen, lockkänslan och hörselnedsättningen gett med sig; yrselattackerna kommer nu var tionde-fjortonde dag men varar desto längre, upp till 20 timmar.
Jag börjar nu undra om jag i.o.m läkarbytet missade möjligheten att göra en grundlig utredning av alternativa diagnoser och vad för test jag i så fall bör göra? Och var jag gör dessa test?
Jag vore jättetacksam för synpunkter och goda råd från er på forumet!

Sidor: [1]