Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 3 ... 10
1
Hörsel / SV: Tinnitus och distortion
« Senaste inlägg av Kesdachae skrivet 17 oktober, 2019, 04:41:58 »
I am very pleased to be a member here. In order for me to access the data fully.
2
Behandlingar / SV: Yrsel
« Senaste inlägg av Kesdachae skrivet 16 oktober, 2019, 11:57:38 »
I want to find some information from this story.
3
Färdtjänst / SV: Intyg till Färdtjänsten
« Senaste inlägg av envystomeking skrivet 16 oktober, 2019, 04:53:31 »
Play every day with football online
4
Behandlingar / SV: Behandling av kiropraktor hjälpte mig
« Senaste inlägg av envystomeking skrivet 16 oktober, 2019, 04:53:17 »
Access to online betting from your mobile phone
5
Mediciner / Droppattacker
« Senaste inlägg av yvonne.o skrivet 30 september, 2019, 16:41:40 »
Hej! tänkte informera om vad som händer när man får en droppattack!
En sådan attack innebär att man plötsligt kan tappa balansen och falla handlöst omkull.
Orsaken är en plötslig och snabbt övergående"kortslutning" i det sjuka balansorganet.Kortslutningen påverkar hållningsmuskulaturen i samma kroppshalva till att bli helt avslappnad under någon sekund.Man blir inte
medvetslös och är snabbt återställd,men omtumlad efter en sådan attack.Droppattacker kan i regel behandlas med
Ett starkt antibiotika som heter Gentamycin.
Hälsningar från  Yvonne.Olsen
6
Länkar / SV: Radio intervju Menières sjukdom
« Senaste inlägg av yvonne.o skrivet 09 augusti, 2019, 17:42:26 »
 :)Hej Wille. Vad bra att du lagt ut denna länk! Tack kramis Yvonne
8
Färdtjänst / Intyg till Färdtjänsten
« Senaste inlägg av yvonne.o skrivet 26 maj, 2019, 18:10:52 »
Hej tänkte ge lite info när man söker intyg till färdtjänsten Vi i menieregruppen har träffat färdtjänststyrelsen i Stockholms län.
Våran grupp frågade dom som arbetade med färdtjänstintygen,Vad man ska tänka på.?Svaret var följande:När man är hos läkaren så är det bra att läkaren själv skriver ett omdöme hur du som Menierare upplever din situation, förutom den sedvanliga pappersinfot som läkaren ska skriva Detta var väldigt avgörande hur  skrivelsen var gjord,ansåg gruppen, och det  fattades många gånger.Så detta var ett tips från oss, till er alla.Hoppas att det kommer att bli lättare att få Färdtjänst.Lycka till säger vi i gruppen tillEr  /Kram Yvonne.o.
9
Yrsel/Menière / SV: Så ställs diagnosen Menieres sjukdom
« Senaste inlägg av yvonne.o skrivet 25 april, 2019, 22:35:19 »
Svar till Gunilla! Tack för du berättade din historia. Jag  undrar ,även om du nu har fått  Vertisan    ,så är min fundering på. Har  man inte tagit upp att det kanske vore dags för dig med en Gentamycininsprutning ???? Vad tror du själv om den????Hör gärna av dig igen!!!!!!!!!!!
kramis  Yvonne.o.  :) :)
10
Yrsel/Menière / SV: Så ställs diagnosen Menieres sjukdom
« Senaste inlägg av Gunilla skrivet 25 april, 2019, 11:33:10 »
Hej alla. Jag har tyvärr också drabbats av denna sjukdom.Fick flera anfall för 4 års sen. Blev utredd på Sahlgrenska med massa olika tester, bla röntgen. Dom hittade inga fel och avslutade fallet.. I höstas började eländet igen, med karusellyrsel och kräkningar. Vid ett tillfälle ramlade jag av en stol,och fick kravla mig in på toa där jag hängde över toan nästan 2 timmar och bara kräktes. Min svägerska blev väldigt orolig (även jag såklart)  så hon ringde efter ambulans som tog med mig till sjukhuset.  Men dom kunde ju inte göra nåt såklart. Det blev inte mycket jobb under hösten kan jag säga. Hade ca 40 anfall några karusell och några mindre snurriga. Vågade inte cykla inte köra bil knappt gå ut för jag var rädd för att få anfall. Fick jag anfall ute så var det bara att vingla hem igen, och vad människor runt mig trodde vill jag inte ens tänka på! Men det var ett jobbigt år på många sätt en syster fick cancer,jobbet skulle läggas ner plus flera saker. Så att det är stressrelaterat är jag övertygad om!, När saker och ting fick landa så mådde jag bättre. Var fri ca 4 månader. Men nu har eländet börjat igen. Har fått Vertisan utskrivet men har fått några anfall ändå. Någon som vet när medicinen börjar verka? Har även tappat mycket av hörseln på det ena örat,tinnitus och lock.Har berättat för alla på jobbet även chefer och som tur är är alla mycket förstående! Det var skönt att skriva av sig till människor i samma situation.  Ha en skön sommar så gott det går. Mvh Gunilla
Sidor: [1] 2 3 ... 10